
فست فودها و غذاهای ناسالم همیشه طعم و مزه بسیار بهتری دارند و برای همین است که بیشتر مردم به سمت این گونه غذاها کشش بیشتری دارند. اما خب، همه می دانیم که این مواد خوراکی همان قدر که لذت بخش به نظر می رسند، برای سلامتی ما نیز مضر بوده و می توانند گاها صدمات جبران ناپذیری نیز به بدنمان وارد کنند.
برزیلی ها بر غذاهای کامل و سنتی تاکید فراوان دارند و گروهی غذا می خورند
ماهی از مواردی است که همیشه در کنار برنج و لوبیا به چشم می خوردند.
همچنین باید بدانید که برزیلی ها از روغن و چاشنی های کمی در طبخ خوراک خود استفاده می کنند. اعضای خانواده، دوستان یا همکاران سعی می کنند به صورت گروهی و با هم غذا بخورند. این کار موجب می شود تا فرد آرام تر و در نتیجه کمتر غذا میل کند.
بسیاری از چاشنی ها و سس هایی که مردم برای طعم دادن به غذاهای خود استفاده می کنند حاوی سدیم، قند و کالری است.
فرانسوی ها غذاهای با کیفیت مصرف می کنند و استرس کمی دارند
رژیم غذایی فرانسوی ها حذف نمی شود. مردم این کشور ترجیحشان این است که کم اما با کیفیت غذا میل کنند. آن ها اغلب ماهی، مرغ و خوراک سبزیجات مصرف می کنند.
مردم آفریقای جنوبی به ندرت گوشت مصرف کرده و بیشتر روی غذاهای کم چربی که فیبر بالایی دارد، تاکید دارند.
سلامت بیشتر بدنشان کمک می کند: استفاده از ظروف کوچک و خوردن غذا با چاپ استیک باعث می شود تا کمتر و با کنترل بیشتر غذا میل کنند. در نتیجه وقتشان را بیهوده سر شمارش کالری هدر نمی دهند.
یونانی ها ماهی و روغن های سالم مصرف می کنند
زنجبیل، دارچین، زردچوبه و …. می شوند تا به انواع مواد غذایی طعم و مزه خوشایندی ببخشند.
در منوی غذاهای هندی، برنج باسماتی، نان لواش، گوشت، ماهی، چاتنی و سبزیجات تازه به وفور یافت می شود. همچنین باید گفت که ماست و عدس هم در غذاهای هندی جایگاه ویژه ای دارند.
ایتالیایی ها فقط پاستا نمی خورند و از مواد باکیفیت و مغذی زیادی در غذاهایشان استفاده می کنند
ژاپن کم غذا خورده و برای صبحانه سوپ مصرف می کنند
جالب است که میانگین چاقی در کشورشان فقط ۱۱ درصد است و میانگین عمر مردم ۸۱ سال اعلام شده است.
به جای سبزیجات، مردم سوئد به وفور لبنیات، نان سیاه، انواع توت ها و ماهی مصرف می کنند و به این ترتیب، میزان موردنیاز کلسیم و فیبر بدن خود را تکمیل می کنند.