چکیده: بشر همواره با تکیه‌بر دانش و خرد، به دنبال کشف اسرار حیات بر روی زمین بوده است که خود را از پرتگاه جهل و تاریکی نجات دهد. دانشی که انتظار می‌رود افق‌های دید آدمی را بازتر کند گاهی ممکن است به‌واسطه محاسبات غلط بلای جان او شود.   در طول این سال‌ها، آزمایش‌هایی انجام‌شده […]

چکیده:
بشر همواره با تکیه‌بر دانش و خرد، به دنبال کشف اسرار حیات بر روی زمین بوده است که خود را از پرتگاه جهل و تاریکی نجات دهد. دانشی که انتظار می‌رود افق‌های دید آدمی را بازتر کند گاهی ممکن است به‌واسطه محاسبات غلط بلای جان او شود.

۵ آزمایش دانشمندان که احتمال داشت دنیا را نابود کند!

 

در طول این سال‌ها، آزمایش‌هایی انجام‌شده است که تأثیرات سوئی بر روی طبیعت داشته است اما خطر این ۵ آزمایش موجود در لیست حاضر، به حدی بوده است که احتمال نابود کردن دنیای ما را داشته‌اند!

 

حفاری چاه کولا

طی یک پروژه، روسیه چاه عمیقی حفر کرد و وقتی به عمق حدود ۱۲ کیلومتر رسید، مجبور شد کار را متوقف کند. از آن زمان تاکنون، این چاه به‌عنوان عمیق‌ترین نقطه موجود در سطح زمین به‌وسیله بشر شناخته‌شده است. تحلیل‌ها حاکی بر آن است که گرمای غیرمنتظره ناشی از ماگما مانع پیشبرد پروژه بوده است و چنانچه حفاری چاه تا عمق موردنظر صورت می‌گرفت، فشاری غیرطبیعی از داخل زمین به اتمسفر وارد می‌شد که یک تغییر و جهش عمده را در سطح زمین رقم می‌زد.

 

آزمایش ترینیتی

آزمایش ترینیتی

این آزمایش که در ۲۵ تیر ۱۳۲۴ انجام شد، نخستین انفجار یک سلاح هسته‌ای به‌وسیله ارتش امریکا بود. به گفته دانشمندان ازلحاظ تئوری این احتمال وجود داشت که اتمسفر موجود طی شکافت هسته‌ای خودبه‌خود آتش بگیرد اما بعدها معلوم شد که احتمال وقوع این مسئله بسیار ناچیز بوده است.

 

برخورد دهنده بزرگ هادرون

برخورد دهنده بزرگ هادرون

بزرگ‌ترین برخورددهنده ذرات در یک مقر زیرزمینی، در نزدیکی شهر ژنو راه‌اندازی گردید. این آزمایش که در تونلی ۲۷ کیلومتری انجام شد به دانشمندان این امکان را داد تا تأثیر فیزیک ذرات را بر پرتوهای خلاف جهت مطالعه کنند. احتمالی که مطرح شد این بود که این آزمایش ممکن بود سیاه‌چالی ایجاد کند و زمین را به درون خود ببلعد!

 

استارفیش پرایم

استارفیش پرایم

ایالات‌متحده یک کلاهک هسته‌ای را در ارتفاع ۴۰۰ کیلومتری سطح زمین در ۳۱ کیلومتری جزیره جانستون (مقر آزمایش‌های هسته‌ای ایالات‌متحده امریکا از سال ۱۳۳۷ تا ۱۳۵۴) منفجر کرد. قدرت این انفجار معادل ۱.۴ مگاتن تی.ان.تی بود. بازخوردهای این انفجار بسیار فراتر از انتظار بود و منجر به خاموشی صدها چراغ روشنایی در خیابان‌های هاوایی شد. همچنین سیستم ارتباطی یک سوم ماهواره‌های مدار پایین زمین نیز از کار افتاد. این‌گونه آزمایش‌های با ایجاد مقادیر نامعلوم تشعشات،‌ حیات ساکنان زمین را تهدید می‌کند.

 

SETI

seti

 

SETI یا جستجوی هوش فرازمینی، به‌منظور کشف حیات موجودات بیگانه در مریخ به تحقیق و بررسی پرداخته است. تئوری‌های زیادی وجود دارد که به‌شدت بر جستجوی حیات موجودات بیگانه تأکیددارند؛ اما این هشدار نیز وجود دارد که این موجودات بیگانه جنگ‌جو بوده و کشف آن‌ها منجر به یک حمله جهانی شود!

نظرات شما