
چهل غذای تقویت کننده مغز را در مقالات قبلی آوردیم. اینبار ده غذای دیگر را معرفی میکنیم.
۴۱. جعفری
یکی دیگر از گیاهان برای اضافه کردن به لیست جعفری است. مطمئناً، آن معمولا برای چاشنی استفاده می شود اما یک مطالعه نیز نشان می دهد که افزودن آن به غذاهای شما باعث تقویت ارتباط بین سلول های مغز می شود.
۴۲. توت گجی
این توت های قرمز کوچک کامل از آنتی اکسیدان ها هستند و یک مطالعه کوچک نیز نشان داد می تواند تاثیر مثبتی بر فعالیت مغز داشته باشد.
۴۳. تمشک
یک توت که بیشتر باید به رژیم غذایی خود اضافه کنید؟ تمشک از آنجا که آنها پر از فلاونوئیدها هستند می تواند قدرت بالایی به مغز شما بدهند. مطالعه ۲۰۱۲ نشان داد که آنها حتی می توانند به تاخیر در شناخت پیری کمک کنند.
۴۴. انگور قرمز
انگور دارای آنتی اکسیدان است یک مطالعه در اوایل سال جاری نشان می دهد خوردن انگور دو بار در روز فقط برای افرادی که مسائل مرتبط با حافظه دارند عالی نیست بلکه آنها همچنین می توانند به بهبود بخشیدن توجه شما کمک کنند.
۴۵. جوانه های کلم بروکسل
کلم تنها سبزیجاتی cruciferous در شهر نیستند که غنی از لوتئین و zeaxanthin است. در یک تحقیق، جوانه های بروکسل نیز می تواند به مغز شما کمک کند تا با همه چیزهای بجنگد و به شما کمک کند تا حافظه خود را تا زمانی که سن دارید حفظ کنید.
۴۶. ترشی
یک مطالعه ۲۰۱۴ می گوید: به طور معمول ترشی دارای کالری کم و همراه با پروبیوتیک است و مصرف روزانه هر نوع مواد غذایی ترشی می تواند تاثیر مثبت بر سلامت مغز شما داشته باشد.
۴۷. کلم
مطالعه ۲۰۱۲ نشان می دهد که کلم را با آنتی اکسیدان های لوتئین و zeaxanthin همراه است که از مغز در برابر کاهش شناختی مرتبط با سن و حملات رادیکال آزاد محافظت می کند.
۴۸. کیمچی
غذاهای رژیم غذایی فقط برای روده شما مناسب نیستند – آنها همچنین دارای مزایای تقویت مغز هستند. از آنجایی که مغز و روده ارتباط نزدیکی دارند پروبیوتیک ها در کیمچی برای بهبود سلامت مغز و حتی کمک به مبارزه با اضطراب و افسردگی موثر است.
۴۹. گوشت گاو
محققان سوئیسی کشف کردند که از سه نوع صبحانه مختلف، کربوهیدرات بالا، پروتئین بالا و یا تعادلی از هر دو، غذای با پروتئین بالا، سبب اسکور بهتر در مردان در آزمون حافظه رایانه می شود Karina Fischer، Ph.D.، نویسنده اصلی این مطالعه می گوید: “حافظه کوتاه مدت می تواند پس از یک وعده غذایی غنی از پروتئین بهتر باشد زیرا غذا سطوح اسید آمینه تیروزین و فنیل آلانین را افزایش می دهد.”
۵۰. بوقلمون
این پرنده حاوی اسید آمینه تیروزین است که نشان داده شده است که به مغز کمک می کند تا سطح دوپامین، انتقال دهنده عصبی مهم به حافظه را حفظ کند. محققان نظامی ایالات متحده دریافتند که سربازان در یک آزمون چند وظیفه ای و حافظه بهتر کار کردند زمانی آنها یک ساعت قبل از آزمون، غذای غنی از تیروزین مصرف می کردند. اگر شما به دنبال یک دستور العمل غذایی عالی هستید ساندویچ بوقلمون را امتحان کنید.
اهمیت ورزش
فراموش نکنید که علاوه بر یک رژیم سالم، ورزش کمک می کند تا مغز ما را تیزتر کنید. تحقیقات نشان می دهد که ورزش منظم عملکرد شناختی را بهبود می بخشد روند سنی مغز را کاهش می دهد و به ما کمک می کند تا اطلاعات را به طور موثرتر پردازش کنیم.
.