پیاده روی بهترین ورزش برای بدن انسان است و یک از بهترین تمرینات آسان ورزشی پیاده روی است. با پیاده روی مستمر می توان بسیاری از بیماری ها را از جمله استرس درمان کرد. پیاده روی کردن در بدن شما تعادل ایجاد می کند و باعث می شود اندام های بدن سوخت و ساز را به خوبی انجام دهند و منظم کار کنند. توصیه می شود اگر می خواهید سالم بمانید حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی تند انجام دهید.

تعادل در میزان گلوکز خون:
پیاده روی باعث افزایش میزان گلوکز خون می شود. مطالعات انجام شده نشان داده که انجام ۱۵ دقیقه پیاده روی باعث کاهش قند خون می شود.

 

تقویت حافظه:
پیاده روی مداوم باعث تقویت هیپوکامپوس می شود. هیپوکامپوس بر حافظه و یادگیری تاثیر دارد. بررسی ها بر روی زنان ۶۵ سال و بیشتر نشان داده است پیاده روی از کاهش حافظه بر اثر بالا رفتن سن جلوگیری می کند.

 

کاهش وزن:
پیاده روی باعث کاهش وزن می شود و افراد پس از مدتی پیاده روی مستمر به تاثیرات شگرف آن در کاهش وزن و تعادل جسمی پی می برند.

 

افزایش جریان خون:
انجام فعالیت های فیزیکی مداوم مانند پیاده روی برای قلب مفید است. پیاده روی جریان خون را افزایش می دهد و باعث کاهش فشار خون و خطر سکته قلبی می شود. انجام ۳۰ دقیقه پیاده روی در طول روز برای سلامت قلب کافی است.

 

افزایش قدرت استخوان ها:
پیاده روی احتمال پوکی استخوان را نیز کاهش می دهد. بررسی ها نشان داده زنانی که حداقل ۴ سال در هفته پیاده روی می کنند، ۴۰ درصد کمتر در معرض پوکی استخوان و شکستگی لگن هستند. ورزش های دیگری همچون دویدن، پرش و وزنه زدن نیز باعث افزایش قدرت استخوان ها می شوند. افرادی که به دلیل مشکلات در ناحیه مفاصل نمی توانند ورزش شدیدتر انجام دهند می توانند برای افزایش تراکم استخوان ها پیاده روی کنند.

 

کاهش در آرتروز:
پیاده روی در طول هفته باعث کاهش درد استخوان ها می شود. پیاده روی کارایی را در افراد مبتلا به آرتروز افزایش می دهد.

 

افزایش ایمنی بدن:
با پیاده روی می توانیم سلامت را افزایش دهیم. پیاده روی به بدن کمک می کند که بهتر با بیماری ها مقابله کند. به خصوص اگر از بی خوابی رنج می برید، پیاده روی می توانند برای شما مفید باشد.

 

کاهش خطر افتادن در زمان پیری:
پیاده روی به صورت مداوم از افتادن در زمان پیری جلوگیری می کند. کاهش تعادل و ضعیف شدن عضلات باعث افتادن در دوران پیری می شود. پیاده روی به صورت مداوم باعث افزایش تعادل و افزایش قدرت پایین تنه می شود.

 

افزایش توانایی مغزی:
هرچقدر که سن افزایش می یابد انجام پیاده روی برای افزایش توانایی های مغزی ضروری تر می شود. پیاده روی حتی می تواند اثرات افزایش سن را کاهش دهد. مطالعات پیش از این حتی نشان داده که انجام پیاده روی از بروز آلزایمر در افران مسن جلوگیری می کند. پیاده روی برعکس و هماهنگ کردن حرکت دست ها و پاها می تواند فواید بیشتری برای مغز داشته باشد.

 

بهبود بخشیدن به روحیه:
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که ورزش با بهبود بخشیدن به روحیه در ارتباط است و باعث کاهش استرس می شود. اگر در طبیعت پیاده روی کنید تاثیر آن بر روحیه بیشتر هم می شود.

برچسب ها: برچسب‌ها:, ,
نظرات شما