
محققان دانشگاه پوردو موفق به کشف ششمین مزه شدهاند که «طعم چربی» نام دارد.
دو سال قبل محققان دانشگاه پوردو موفق به کشف ششمین مزه شدهاند که «طعم چربی» نام دارد و میتواند به عنوان کلیدی برای حل معضل چاقی مورد استفاده قرار بگیرد. چربی در حال حاضر مثل طعمهای شیرین، تلخ، شور، ترش و اومامی(طعم خوشایند) است و طعم منحصر بفرد و ناخوشایندی است که «Oleogustus» نامیده شده است.
پروفسور ریچارد مت از دانشگاه پوردو میگوید: چربی مزهای متفاوت از دیگر مزهها دارد. نتایج بررسی در بین زنان و مردان نیز نشان داده است که چربی طعمی تلخ و آزاردهنده دارد و برای افراد گاهی ناخوشایند است.
محققان بر این عقیدهاند شناسایی طعم و مزه جدید در مبارزه با چاقی و افزایش وزن، مؤثر بوده و راهی برای کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی است.
نظرات شما