
۱۰ راه حل مفید برای کمتر کردن خطر ابتلا به سرطان
پرهیز از غذاهای چرب: خوردن غذاهای چرب نه تنها شما را چاق می کند بلکه خطر ابتلا به سرطان را نیز در شما افزایش می دهد.
خوردن اسفناج: کسانی که از این سبزی پر خاصیت استفاده می کنند کمتر از سایرین به سرطان مبتلا می شوند.
شاتوت بیشتر بخورید: این میوه دارای یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که با انواع سرطان مبارزه می کند.
امگا ۳ مصرف کنید: تا آنجایی که می توانید مواد غذایی سرشاز از امگا ۳ مثل قزل آلا و ماهی های دیگر مصرف کنید تا خطر ابتلا به سرطان در شما کاهش یابد.
غلات سبوس دار مصرف کنید: مصرف غلات سبوسدار که سرشار از فیبر هستند به لاغر شدن و همینطور کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کنند.
مصرف مواد غذایی دارای ویتامین D :مواد غذایی سرشار از ویتامین D مثل شیر کم چرب ، مواد شیمیایی که باعث بروز سرطان می شوند را از بین می برند.
زرده تخم مرغ: تحقیقی که در سال ۲۰۰۹ انجام شد نشان داد که زرده تخم مرغ حاوی ماده ای با نام کولین است و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
نوشیدن چای گرم: نوشیدن ۲ تا ۶ فنجان چای سبز گرم (نه داغ) در طول روز ، به پیشگیری از سرطان پوست کمک می کند و پیر شدن را به تعویق می اندازد.
خوردن میوه ها و سبزیجات: تحقیقات نشان داده است افرادی که میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می کنند ۷۰ درصد کمتر از سایرین به سرطان دستگاه گوارش مبتلا می شوند.