استفاده از دانه‌ها یکی از بهترین راه‌ها برای کمک به سلامتی است؛‌ زیرا چربی‌های سالم و مواد مغذی بسیاری در آنها، وجود دارد. یکی از این دانه‌ها شاهدانه است که در این مقاله با خواص آن آشنا می‌شوید.

دانه‌های ریز و یکدست شاهدانه که بافتی نرم و طعمی شبیه آجیل دارند، بسیار پرطرفدار هستند. این دانه‌های سبز و زرد رنگ را معمولا روی سالاد می‌پاشند و از حالت خام آن در شکلات و به جای تخم آفتابگردان استفاده می‌کنند.

مواد مغذی: دانه‌های شاهدانه، سرشار از پروتئین، اسیدهای چرب، کلسیم، فیبر، ویتامین E و دارای کلروفیل بالایی هستند. تخم شاهدانه باید در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری شود؛ به این ترتیب از ۳ تا ۶ ماه قابل استفاده خواهد بود.

خواص: دانه‌های شاهدانه در موارد سرماخوردگی، ناراحتی‌های پس از زایمان و استفراغ مورد مصرف قرار می‌گیرد؛ زیرا کمک زیادی به تسکین درد شکم و سوء‌هاضمه می‌کند. خوردن شاهدانه نشاط‌آور است و فعالیت گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد. دانه‌های شاهدانه، پروتئین فراوان و فیبر بالایی دارند و ویتامین E موجود در آنها برای پوست بسیار مفید است.

نظرات شما