آرتروز گردن یکی از بیماری‌هایی است که باید به درمان آن توجه کرد. معمولا در افرادی که دچار آرتروز می‌شوند، درد از گردن شروع شده و گاهی تا بازو هم ادامه پیدا می‌کند. حتی گاهی هنگام مطالعه، رانندگی زیاد یا کار با کامپیوتر درد از ناحیه گردن شروع شده و تا نوک انگشتان ادامه می‌یابد.

علت اصلی بروز آرتروز گردن این است که حرکت‌های ناگهانی زیاد به گردن می‌دهیم یا گردن‌مان را در یک وضعیت به مدت طولانی ثابت نگه می‌داریم.

گردن عضوی است که باید ورزش داده شود؛ برای پیشگیری از بروز آرتروز باید ورزش منظم و مرتب داشته باشیم و بخصوص حرکات به ۴ جهت اصلی را باید در دستور کار قرار دهیم.

Gardan_Tosiye_ir_

 

آرتروز طی سال‌ها ایجاد می‌شود؛ غضروف‌ها پیر می‌شود و آرتروز به‌وجود می‌آید و ما با حرکت‌های ناگهانی و برداشتن جسم‌های سنگین باعث تشدید آن می‌شویم. برای جلوگیری از ابتلا به آرتروز گردن باید نکاتی را مورد توجه قرار دهیم، از جمله این که سیگار نکشیم، بالش کوتاه زیر سر بگذاریم و اگر درد گردن‌مان بسیار شدید بود با پزشک مشورت کنیم چرا که شاید احتیاج به درمان و مصرف دارو و فیزیوتراپی داشته باشد.

زمان بروز آرتروز گردن پس از ۴۰ سالگی است و این در حالی است که در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی در فعالیت ‌های روزانه، سن ابتلا به آرتروز کاهش می‌‌یابد.
 خم نگه ‌داشتن سر به طرف پایین در طول روز به‌ مدت طولانی موجب ایجاد فشار به مهره‌‌های گردن و دیسک بین مهره‌‌ها شده و آرتروز گردن را به‌ دنبال خواهد داشت.
 گردن، گذرگاه عصب ‌های حسی بسیار مهم است که به سر و صورت ختم می‌‌شوند. ستون فقرات در گردن شامل ۷ مهره است که قابل حرکت هستند و این امکان را به ما می‌ دهند که گردن خود را به اطراف بگردانیم.
گردن به ‌دلیل نرمی و قابلیت انحناء به آسانی می‌ تواند در مواقع زمین خوردگی یا تصادف صدمه ببیند و چون گردن ایستگاهی برای گذشتن رگ‌‌های مهم و حساس به سر و مغز است لذا آسیب گردن سبب قطع جریان خون و مشکلات حسی می‌‌شود.
نظرات شما