
با تغذیه مناسب می توانیم عملکرد مغز خود را افزایش داده و ظرفیتهوشی و حافظه خود را بهبود ببخشیم.
با تغذیه مناسب می توانیم عملکرد مغز خود را افزایش داده و ظرفیت هوشی و حافظه خود را بهبود ببخشیم. روش های زیر و استفاده از مواد غذایی که در ادامه مطلب می آید، به افزایش کارایی مغز و حافظه ما کمک شایانی می کند؛
۲- جهت اکسیژن رسانی به مغزتان ورزش کنید.
۳- ویتـامین ها و مواد معدنی در رشد و عملکرد صحیح مغزبسـیار حــائز اهمیت می باشند. در این میان ویتامین های B کمـپـلــکس،A ،C ،E و مـواد مـعـدنی سدیم، پـتـاسیم،مـنــیزیم، منگنز، آهن، کلسیم و روی از اهمیت بیشتریبرخوار می باشند.
۴- به منظور افزایش هوشیاری ذهنی خود از ماست کم چرب و شیر بدون چربی استفاده کنید.
۵- کافئین در شکلات، نوشابه های معمولی، چای و قهوه موجود می باشد. کافئین سبب افزایش تمرکز، تسریع واکنش ها و روند اندیشیدن می گردد. اما در مصرف آن زیاده روی نکنید. نوشیدن دو فنجان قهوه در روز کافی می باشد. مصرف بیش از ۲ فنجان در عملکرد مغز تاثیری نخواهد داشت.
۶- توت فرنگی مصرف کنید.
۷- از مواد غذایی حاوی لسیتین (LECITHIN) مصرف کنید. لسیتین فسفو لیپیدی است که در عملکرد صحیح مغز نقش دارد. لسیتین در تخم مرغ، لبنیات و گوشت موجود می باشد.
۸- در مصرف گلوکز (قند) توازن برقرار سازید. منبع اصلی انرژی مغز از گلوکز می باشد. نواسانات شدید گلوکز در خون می تواند منجر به سرگیجه، تشنج و غش گردد. سعی کنید کربوهیدرات ها را عصر هنگام مصرف کنید تا شب راحت به خواب روید.
۹- از آنجایی که %۶۰ مغز از چربی تشکیل شده است بنابراین مصرف اسیدهای چرب همچون امگا ۳ (OMEGA 3) در عملکرد بهینه مغز نقش حیاتی دارد. امگا ۳ در ماهی به وفور یافت می شود. فقدان امگا ۳ موجب کاهش ضریب هوشی، کاهش قدرت حافظه و افسردگی می گردد.
۱۰- پروتئین ها را حتما در رژیم غذایی خود بگنجانید. زیرا در عملکرد صحیح نورونهای مغز حیاتی میباشند.
۱۱- اندیشیدن یک فرایندی زیست شیمی می باشد. برای آنکه سلول های مغزی قادر باشند با یکدیگر ارتباط برقرار سازند نیاز به انتقال دهنده های عصبی و یا همان نورو ترنسمیترها دارند. این انتقال دهنده های عصبی به عنوان حامل، پیام یک نورون را به نورون دیگر منتقل میکنند.