
چند توصیه برای تغذیه کنکوریها در ماه مبارک رمضان
* باید تغذیه خود را کنترل کنید؛ یعنی بدانید چه نوع موادغذایی مصرف کنید تا بازده مطالعه خود را افزایش داده، قند خونتان کاهش پیدا نکند و دچار کمبود انرژی نشوید.
* افطار و شام را همزمان میل کنید و از خوردن غذاهای چرب در زمان افطار پرهیز کنید تا بدن شما دچار خستگی و کسالت نشود.
* حتما سحری را کامل میل کنید، وقت کافی به آن اختصاص دهید و با آرامش و به دور از فکر و استرس غذا بخورید. تسریع در غذاخوردن در این وعده مهم بسیار اشتباه است و عوارض آن نظیر سنگینی معده یا هضم نشدن طبیعی غذا بعد از چند روز روزه گرفتن در سیستم گوارشی آشکار خواهدشد.
* بهتر است در وعده سحر به جای استفاده از قندهای ساده نظیر حلوا، قند و شکر، شیرینی، مربا، عسل و … از قندهای مرکب نظیر نان، برنج یا ماکارونی استفاده شود.
* مصرف تخم مرغ پخته به خصوص در وعده افطار می تواند پروتئین های مورد نیاز برای واکنش های مغز را فراهم کند.
* در فاصله بین افطار تا سحر حتما آب بنوشید (حداکثر ۸ لیوان)؛ بهتراست این آب ولرم باشد. همچنین مصرف سبزیجات تازه و میوه در این فاصله فراموش نشود.
* مصرف شیر ولرم، چه در وعده سحر و چه در وعده افطار بسیار توصیه می شود.
* از مصرف بی رویه مواد حاوی کافئین نظیر چای و قهوه و انواع نوشابه ها خودداری شود.