
انجیر تازه، کثیرالغذاتر از سایر میوهها، لطیفکننده، عرقآور و ملین و مسهل است.
دکتر غلامرضا کُردافشاری: انجیر تازه، کثیرالغذاتر از سایر میوهها، لطیفکننده، تحلیلبرنده، تسکیندهند حرارت و تشنگی، عرقآور و ملین و مسهل است.
بهترین خرما، خرمایی است که پوست نازک، قسمت گوشتی زیاد و هسته کوچکی داشته باشد و البته شیرین و بیریشه (بدون الیاف) باشد. خرما، کثیرالغذا و تولیدکننده خون متین است. در امراض سرد و بلغمی، کمردرد و سایر بیماریهای مفصلی و بیماریهای ریوی سرد، مفید است.
خیساندن خرما در شیر تازه همراه با دارچین، به تقویت نیروی جنسی کمک میکند. خوردن مداوم خرما با مغز بادام، بدن را چاق میکند، محرک نیروی جنسی است و البته مقوی کلیه و ملین به حساب میآید. زیاد خوردن خرما برای گرممزاجان و در نواحی گرم، به دندان، چشم، و حنجره آسیب میزند و باعث تولید خون سوخته، سوداوی و ایجاد سردرد میشود. خرما، سنگین و دیرهضم است و کسانی که مبتلا به انسداد در کبد و طحال هستند، نباید از آن استفاده کنند.
نظرات شما