ورزش های هوازی علاوه بر اینکه به تناسب بدنی افراد کمک می کند، شرایطی را برای فرد ایجاد می کند تا بتواند میزان استرس خود را مدیریت کند

ورزش های هوازی علاوه بر اینکه به تناسب بدنی افراد کمک می کند، شرایطی را برای فرد ایجاد می کند تا بتواند میزان استرس خود را مدیریت کند و در نتیجه تا حدود زیادی استرس افراد کاهش پیدا کند. مطالعات نشان می دهد، افرادی که ورزش می کنند از سلامت اجتماعی بالایی برخوردار هستند.

مطالعات نشان می دهد ورزش های هوازی که برای کاهش استرس توصیه شده است، منجر به افزایش هورمون هایی در داخل خون می شود که تسکین بخش بوده و می تواند مدت ها فرد را از استرس های روانی دور کند.

افرادی که می خواهند ورزش را با هدف کاهش استرس انجام دهند، باید به طور منظم و در زمان های خاص ورزش کنند هر چقدر نظم در ورزش رعایت شود، تاثیر بیشتری در کاهش استرس و اضطراب خواهد داشت.

برای پایداری زانو، علاوه بر رباط ها که از زانو محافطت می کند، عضلات نیز چنین نقشی دارند، هر چقدر تمرین های ورزشی از نوع قدرتی و استقامتی، بتواند عضلات اطراف زانو را تقویت کند دردهای زانو را کاهش می دهد.

یکی از عضلات خیلی مهم در کنترل زانو را عضلات جلوی ران است که این عضلات از ناحیه لگن شروع شده و تا بالای ساق ادامه می یابد، با تمرین های مقاومتی و یا حالت انقباضی در ناحیه عضلات، می توان به حمایت و تقویت بیشتر زانوها کمک کرد.

افرادی که آرتروز یا پای پرانتزی دارند نباید فعالیت و تحرک بدنی را ترک کنند؛ اما شدت و مدت فعالیت و حجم این فعالیت باید در حدی باشد که فرد به آستانه درد نرسد. زمانی که به آستانه درد برسند اینجا خط قرمز ورزش هست.

نظرات شما