چه زمانی میوه ها و سبزیها مضر می شوند؟…
ـ باقی مانده سموم دفع آفات روی میوه ها و سبزی ها می تواند احتمال بروز سرطان را افزایش دهد.
ـ سبزی معمولا از طریق مدفوع انسان یا حیوان، آلوده می شود و علت آلودگی تماس با خاک یا آبیاری با آب آلوده است. بنابراین سبزی و میوه را باید قبل از مصرف کاملا شست و ضدعفونی کرد.
ـ میوه و سبزی هایی مانند سیب و خیار باید به دقت شسته و حتی الامکان به صورت پوست کنده مصرف شوند.
ـ برای نگهداری میوه ها در یخچال باید توجه داشت هوا در اطراف همه قسمت های میوه جریان داشته باشد، بنابراین نباید میوه ها را داخل کیسه های نایلونی در یخچال گذاشت.
ـ برای نگهداری سبزی ها بعد از پاک کردن، شستن و ضد عفونی کردن، آنها را داخل یک پارچه تمیز پیچیده و داخل یخچال بگذارید.
ـ موقع جا به جاکردن و شستن میوه و سبزی باید مراقب بود پوست آنها زخمی نشود و ضربه نخورد. این کار باعث می شود سبزی ها و میوه ها زودتر فاسد شوند.