اما رئیس انجمن تغذیه ایران به کنکوری‌ها تاکید می‌کند غذاهایی بخورند که دربردارنده اسیدهای چرب امگا۳ باشد، سیدضیاءالدین مظهری گفت: مغز با اسیدهای چرب امگا۳ بهتر و عمیق‌تر عمل می‌کند و این اسیدها در ماهی و آبزیان به وفور دیده می‌شود. وی افزود: در زمان امتحان که استرس و نگرانی بیشتر است نیازهای تغذیه‌ای فرق […]

اما رئیس انجمن تغذیه ایران به کنکوری‌ها تاکید می‌کند غذاهایی بخورند که دربردارنده اسیدهای چرب امگا۳ باشد، سیدضیاءالدین مظهری گفت: مغز با اسیدهای چرب امگا۳ بهتر و عمیق‌تر عمل می‌کند و این اسیدها در ماهی و آبزیان به وفور دیده می‌شود.
وی افزود: در زمان امتحان که استرس و نگرانی بیشتر است نیازهای تغذیه‌ای فرق می‌کند و باید موادی استفاده شود که نیازهای مغز به اکسیژن، ویتامین و انرژی بدن را تامین کند.
رئیس انجمن تغذیه ایران افزود: استفاده از قندهای ساده به دلیل این‌که سبب افزایش قند خون می‌شود انسولین موجود در خون افزایش می‌یابد، انسولین قند را به داخل سلول‌ها می‌کشد و این عمل سبب افت تمرکز، خستگی و خواب‌آلودگی می‌شود.
وی با اشاره به این‌که استفاده از آبزیان در رژیم تغذیه می‌تواند امگا۳ مورد نیاز مغز را تامین کند،‌ گفت: سبزیجات و میوه‌ها دربردارنده ویتامینهای مورد نیاز مغز هستند و به مغز کمک می‌کنند تا بتوانند مواد مورد نیاز خود را بهتر تامین کند.
رئیس انجمن تغذیه ایران با بیان این‌که تعدادی از داوطلبان برای بیدار ماندن در شب از قهوه و کافئین استفاده می‌کنند، گفت: استفاده کافئین نه تنها کمکی به یادگیری نمی‌کند بلکه در ساعات اول افراد را سرحال می‌آورد اما پس از مدتی فرد را دچار خستگی شدید می‌کند.
وی به داوطلبان توصیه کرد که با انجام ورزش‌های سبک خون‌رسانی به مغز را راحت‌تر و بهتر کنند.
مظهری استفاده از سالادهای فصل را در افزایش یادگیری موثر دانست و تاکید کرد داوطلبان از آجیل‌هایی همچون بادام،‌پسته و تخمه‌های بونداده استفاده کنند.
وی با تاکید براین‌که بهترین صبحانه در روز آزمون کنکور مجموعه‌ای از غلات، حبوبات و لبنیات است، گفت:‌ در کنکور مغز باید دریافت منظم انرژی داشته باشد،‌انرژی مغز از گلوکز حاصل می‌شود و گلوکز غلات می‌تواند در زمان بلندتری وارد خون شود.

 

برچسب ها: برچسب‌ها:
نظرات شما