
گردو شامل ۱۵ تا ۲۰ درصد پروتئین و حاوی لینولییک (اسید چرب امگا ۶)و آلفا لینولییک (اسید چرب امگا ۳)، ویتامین ای و ب۶، یک منبع از مواد غذائی برای سیستم عصبی ما بشمار میرود
در ظاهر و به معنای واقعی کلمه گردو غذای مغز است، از نظر شکل شبیه مغز انسان است. پوشش نازک و سبز بیرونی، که قبل از فروش آن گرفته میشود، شبیه با پوست سر و پوست سخت بیرونی مانند جمجمه انسان است. ورقههای نازک درونی در داخل با پارتیشنهای کاغذی مانند آن بین دو نیمه گردو، مانند غشا و شکل آن خود نشان دهنده مغز انسان به دو نیم کره است. گردو شامل ۱۵ تا ۲۰ درصد پروتئین و حاوی لینولییک (اسید چرب امگا ۶)و آلفا لینولییک (اسید چرب امگا ۳)، ویتامین ای و ب۶، یک منبع از مواد غذائی برای سیستم عصبی ما بشمار میرود
اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در گردو بویژه در عملکرد مغز مفید است، مغز ما از بیش از ۶۰% چربی ساخته شده که عمدتا به امگا۳ برای عملکرد صحیح غشای سلولی خود نیازمند است. غشای سلولی از چربی تشکیل شده است که محافظ سلولهای مغز است. چربی امگا۳ مایع و انعطاف پذیر است که از طریق عبور از غشا بیرونی سلول، به مواد مغذی تبدیل و ضایعات آن حذف میشود. سلولهای مغز شما قطعاً ارزش چنین غذائی را دارند. گردو کمک به درست کار کردن سطوح “سراتونین” مغز انسان میکند. سراتونین یک ماده شیمیایی در مغز است که کنترل اخلاق و اشتهای ما را دارد. گردو قادر به رفع اختلالاتی مانند بیخوابی، افسردگی، پر خوری، رفتارهای مشابه اینها که عموماً با داروی ضدّ افسردگی “پرزاک” دارمان میشوند ولی بدون عوارض جانبی خطرناک