فرض کنید شما روی ۷۰ درصد مباحث ریاضی تسلط خوبی دارید و روی ۳۰ درصد آن بسیار ضعیف. در اینگونه موارد باید رو کدام موضوع تمرکز کنید؟

از سالی که کنکور در کشورمان برگزار شده تا به امروز یک سوال همیشگی وجود داشته که خیلی ها با آن رو به رو شده اند؛ سوالی که می تواند نکته ای کلیدی در پیشرفت سطح تحصیلی آنها در کنکور باشد.
اما این سوال بزرگ چیست؟
اینکه آیا برای مباحثی که روی آنها ضعف داریم چقدر باید وقت بگذاریم!؟
پاسخ دادن به این سوال همیشگی کنکور، کار آسانی نیست و باید به عوامل زیادی توجه کرد. بهترین منبع برای پاسخگویی دقیق به این سوال استفاده از تجربیات مشاوران حرفه ای کنکور خواهد بود. اما با این حال مختصر اشاره ای به پاسخ این سوال مهم خواهیم داشت.
اینکه شما در کجای کنکور قرار دارید، بحث بسیار مهمی است. طبیعتا وضعیت کسی که ۲ سال از زمان او برای کنکور باقی مانده، با وضعیت کسی که ۱ سال و یا ۶ ماه به برگزاری کنکور برایش باقی مانده، متفاوت خواهد بود.
بهترین روش برای اینکه در کنکور بیشترین درصد موفقیت را بدست آوریم، برنامه ریزی بر اساس روش خاص است. در این روش شما باید به گونه ای برنامه ریزی کنید که مباحث مختلف دروس مختلف را طبقه بندی و بر حسب دوره ی زمانی تا کنکور طبقه بندی کنید.
ممکن است شما به ۵۰ درصد مباحث یک درس تسلط نسبی داشته باشید اما در ۵۰ درصد دیگر آن با مشکلاتی مواجه هستید.
در این چنین شرایطی بهتر است چکار کنیم؟
این همان سوال اساسی است؟
اینکه در کجای فاصله زمانی تا کنکور قرار داریم سوال اساسی پیش روی ماست.
اینجا همان مرحله حساس پیش روی ماست، برنامه ریزی بر اساس طبقه بندی دروس مختلف طی یک دوره ی زمانی خاص.
این نوع برنامه ریزی می بایست با نظر مشاور کاردان انجام شود، بدین منظور می بایست ابتدا سطح توانایی، نقاط ضعف و … بررسی شوند تا ارزیابی دقیقی از شما به عمل آید.
اما در هر شرایطی پیشنهاد می شود، در هر نقطه ای از فاصله ی زمانی تا کنکور هستید، بیشترین توجه خود را روی مسائلی که روی آنها تسلط دارید قرار دهید.
فرض کنید شما روی ۷۰ درصد مباحث ریاضی تسلط خوبی دارید و روی ۳۰ درصد آن بسیار ضعیف. در اینگونه موارد باید رو کدام موضوع تمرکز کنید؟

از آنجا که عدم تمرین روی مباحث ممکن است شما را از آن مباحث دور کند، بهتر است ایتدا سطح فعلی مباحث مختلف را حفظ کرده و پس از اینکه روی این مسائل تسلط کامل را پیدا کردید، منابع معتبر که می توانند نقصهای شما را در این درس برطرف کنند را تهیه و از آنها بهره ببرید.
برای مثال شما زمانی که روی ۷۰ درصد مطلب ریاضی توانستید تسط ۱۰۰ درصدی داشته باشید، می توانید برای پوش ضعف ۳۰ درصد باقی مانده اقدام کنید.
در این مثال تمرکز روی ۷۰ درصد اوول در اولیت بندی سطح ۱ و تمرکز بر روی ۳۰ درصد باقی مانده اولویت بندی سطح ۲ خواهند بود.
تمامی دروس را می توانید به این صورت طبقه بندی نموده و طی زمانهای خاص برنامه ریزی کنید.

نکته مهم: در اینگونه برنامه ریزی ها حتما از مشاوران معتبر کمک بخواهید.

نظرات شما