استفاده از دانهها یکی از بهترین راهها برای کمک به سلامتی است؛ زیرا چربیهای سالم و مواد مغذی بسیاری در آنها، وجود دارد. یکی از این دانهها کنجد است که در این مقاله با خواص آن آشنا میشوید.
دانه کنجد بسیار کوچک و بیضی شکل و طعم آن شبیه طعم فندق است. کنجد به رنگهای مختلف وجود دارد؛ اما معمولا سفید، زرد، سیاه و قرمز است.
موارد استفاده: از دانه کنجد میتوان در تهیه انواع غذاها، نانها، سالادها، دسرها، بیسکویتها، کیکها و . . . استفاده نمود.
مواد مغذی:
کنجد، سرشار از آنتیاکسیدان است و به سلامت کبد بسیار کمک میکند (از کبد در برابر آسیبهای ناشی از اکسیداسیون حفاظت میکند). همچنین باعث کاهش کلسترول میشود و بهترین منبع برای تامین کلسیم در میان تمام غذاهای گیاهی است. کنجد اگر در یک محیط دربسته، خنک، خشک و تاریک نگهداری شود، تا سه ماه قابل استفاده خواهد بود.