استفاده از دانه‌ها یکی از بهترین راه‌ها برای کمک به سلامتی است؛‌ زیرا چربی‌های سالم و مواد مغذی بسیاری در آنها، وجود دارد. یکی از این دانه‌ها تخمه کدو تنبل است که در این مقاله با خواص آن آشنا می‌شوید.

تخمه‌های یکدست و ریزی که از کدو تنبل به دست می‌آیند، طعم آجیل مانند دارند و معمولاً سبز یا زرد رنگ هستند.

موارد استفاده:

تخم کدو تنبل را معمولا به صورت خام (بدون نمک و سرخ کردن) مصرف می‌کنند؛ اما در ماه‌های سرد سال، بهتر است به صورت نیمه برشته برای هضم بهتر غذاها و طعم‌دارتر کردن آنها استفاده شوند. تخمه کدو تنبل سرشار از پروتئین است و امگا ۳، آهن، روی و فسفر فراوانی دارد.

در ضمن، حاوی کلسیم و ویتامین B نیز می‌باشد. برای مصرف طولانی مدت، تخمه کدو تنبل را در ظرفی دربسته و در محیطی خنک و خشک نگهداری کنید.

خواص: تخمه کدو تنبل سرشار از پتاسیم است و پتاسیم نقش مهمی در سلامت قلب دارد. پتاسیم باعث تنظیم فشارخون می‌شود. کاروتنوئیدهای موجود در تخم کدو تنبل نیز با بیماری‌های قلبی مقابله می‌نماید و همچنین از سرطان و کوری تدریجی چشم جلوگیری می‌کند.

نظرات شما