آیا می دانید فلفل دلمه سبز فقط فلفل دلمه قرمز نابالغ است؟ این ماده مغذی در بیشتر غذاها می تواند مصرف شود . از آنجا که آنها به طور کامل بالغ نیستند، علاوه بر طعم تلخ، نیمی از ویتامین C و یک دهم ویتامین A را در مقایسه با فلفل دلمه قرمز و نارنجی دارند.

آیا می دانید فلفل دلمه سبز فقط فلفل دلمه قرمز نابالغ است؟ این ماده مغذی در بیشتر غذاها می تواند مصرف شود . از آنجا که آنها به طور کامل بالغ نیستند، علاوه بر طعم تلخ، نیمی از ویتامین C و یک دهم ویتامین A را در مقایسه با فلفل دلمه قرمز و نارنجی دارند. ویتامین A برای سلامت چشم بسیار مهم است و ویتامین C ممکن است از سردرد جلوگیری کند. فلفل دلمه قرمز و سبز دارای مزایای مشابه ای هستند، اما فلفل دلمه قرمز دارای کپسایسین اضافی می باشد، یک ماده شیمیایی که می تواند احساس سوزش شدید در دهان ایجاد کند. بالاترین مقدار ویتامین C در یک فلفل زرد در انواع قرمز متمرکز است . فلفل قرمز حاوی چندین ماده شیمیایی و کاروتنوئیدها، بویژه بتا کاروتن است که شما را با مزایای آنتی اکسیدان و ضد التهابی آشنا می کند. کپسایسین در فلفل دارای مزایای سلامتی متعدد است . در اینجا پنج دلیل برای افزایش مصرف فلفل قرمز وجود دارد:

حاوی بیش از ۲۰۰ درصد مصرف روزانه ویتامین C بدن است
علاوه بر داشتن آنتی اکسیدان قوی، ویتامین C به جذب مناسب آهن کمک می کند . اگر کمبود آهن دارید، سعی کنید فلفل قرمز را با منبع آهن خود برای حداکثر جذب ترکیب کنید.

یک منبع عالی از ویتامین B6 و فولات است
به گزارش آکاایران: هر دو این ویتامین ها و مواد معدنی می توانند به کم خونی کمک کنند.

به داشتن چشم سالم در شب کمک می کند
فلفل قرمز دارای ویتامین A بالا است که از بینایی سالم، به ویژه دید در شب، پشتیبانی می کند.

منبع آنتی اکسیدان ها هستند
اثرات ترکیبی ویتامین A و C یک ظرفیت آنتی اکسیدان عالی را ایجاد می کند و فلفل دلمه قرمز به همراه لیکوپن به یک سوپرغذای برتر تبدیل می کند. لیکوپن چیزی است که گوجه فرنگی و فلفل دلمه قرمز ارائه می دهند. فلفل دلمه قرمز یکی از بزرگترین سبزیجات دارای لیکوپن است که به جلوگیری از سرطان های بسیاری از جمله پروستات و ریه کمک می کند.

می توانید کالری بیشتری بسوزانید
تحقیقات اخیر نشان داده است که فلفل دلمه قرمز شیرین می تواند ترموژنز را فعال و میزان متابولیسم را افزایش دهد. فلفل دلمه قرمز حاوی کپسایسین نیست، این چیزی است که فلفل ها را تند می کند و موجب عرق می شود، اما آنها دارای اثر گرمایشی خفیف هستند که باعث افزایش میزان متابولیسم بدن فاقد افزایش ضربان قلب و فشار خون مانند فلفل قرمز معمولی می شود.

نظرات شما