چند توصیه تغذیه‌ای

برای تقویت حافظه، مصرف آنتی ‌‌اکسیدان‌ ها (مثل میوه‌ و سبزی ها) که از سلول‌های بدن دفاع و آنها را تغذیه می‌کند، پیشنهاد شده است. آنتی‌اکسیدان‌ها همچنین از رسوب‌کردن چربی در رگ‌های خونی جلوگیری می‌کنند و باعث می‌شوند که خون به راحتی جریان پیدا کند و به مغز برسد.

 

مطالعاتی که در دانشگاه پزشکی هاروارد انجام شده، نشان داده است افرادی که مقدار زیادی سبزیجات تازه استفاده می‌کنند، کمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه می‌شوند.

 

*** توجه داشته باشید که تمام توصیه‌های مربوط به تغذیه که به طور کلی مطرح می‌شوند برای یک دوره به صورت نرمال و مستمر باید رعایت شوند تا مشکل برای حافظه پیش نیاید یا کارایی حافظه بهتر شود و تغذیه در  تقویت حافظه معجزه نمی‌کند.

نظرات شما