مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان با حفاظت از مغز در مقابل آسیب به غشاء سلولهای عصبی و پیشگیری از دمانس و زوال عقل نقش بسیار مهمی در تقویت هوشیاری، تمرکز و فعالیتهای ذهنی بر عهده دارند.
مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان با حفاظت از مغز در مقابل آسیب به غشاء سلولهای عصبی و پیشگیری از دمانس و زوال عقل نقش بسیار مهمی در تقویت هوشیاری، تمرکز و فعالیتهای ذهنی بر عهده دارند. در این میان میوههای تیرهرنگ مثل توت سیاه، زغالاخته، توتفرنگی، سبزیجات برگ سبز و مرکبات مخصوصاً پرتقال و گریپفروت بیشترین میزان آنتیاکسیدانها را دارا هستند.
نظرات شما